Workshops

 

Paint like Van Gogh workshop €99,-

van gogh portret

– Dranken, thee, koffie
– Schildersmateriaal
– Coaching door onze professionele team
– Entreebewijs voor het Van Gogh Museum
– Vincent van Gogh amuses
– Goodie bag
– Glaasje prosecco

De Paint like Van Gogh-workshop brengt u dichter bij Vincent van Gogh dan ooit. Deze schilder die vooral bekend is geworden om zijn prachtige geschilderde zonnebloemen en omdat hij een stuk van zijn oor heeft afgesneden, is momenteel populairder dan ooit. Dit is daarom de kans om uw eigen Van Gogh schilderij te maken. Het team van AmsterdamCanalPainting zorgt ervoor dat u tijdens de workshop schildert als Vincent. Onder andere zijn kleurgebruik, zijn grove penseelstreken, zijn fascinatie voor boeren dat terug te vinden is in zijn schilderijen zullen wij tijdens de schilderworkshop behandelen. Terwijl u uw Van Gogh meesterwerk schildert, past u tegelijkertijd ook zijn schildertechnieken toe. Nog nooit geschilderd? Wij begeleiden jou bij het maken van uw eigen gemaakte Van Gogh-schilderij!

De schilderworkshop begint om 10.00 uur en is om 13.30 uur afgelopen. Er kan van de tijden afgeweken worden. Alle schilderworkshops zijn op afspraak.

 

Paint like Vermeer-workshop: MEISJE MET DE PAREL €109,-

Girl_with_a_Pearl_Earring
– Dranken, thee, koffie
– Schildersmateriaal
– Coaching door onze professionele team
– Amuses
– Aoodie bag
– Glaasje prosecco

Tijdens deze schilderworkshop waar u in de trend van Vermeer het Meisje met de Parel schildert, wordt aan u vertelt waarom dit schilderij tot een van de bekendste behoort in de wereld. Wist u bijvoorbeeld dat dit schilderij ook wel ‘De Mona Lisa van het Noorden’ wordt genoemd? Behalve dat het team van AmsterdamCanalPainting u gaat helpen met het maken van uw unieke Meisje met de Parel-schilderij, zullen wij ook stilstaan bij het leven van Johannes Vermeer. Hoewel er weinig bekend is over zijn leven, maakte hij volgens kunstcritici tussen de veertig en vijftig schilderijen. De meeste hiervan zijn bewaard gebleven. De schilderworkshop Paint like Vermeer is voor iedereen toegankelijk. Ook als u nog nooit eerder geschilderd heeft, gaat u aan het eind van de workshop met uw eigen gemaakte unieke Meisje met de Parel-schilderij naar huis.

De schilderworkshop begint om 10.00 uur en is om 13.30 uur afgelopen. Er kan van de tijden afgeweken worden. Alle schilderworkshops zijn op afspraak.

 

 Van Gogh Sparkles-arrangement: schilderworkshop excl. Champagne &Surprise cocktail

Gassan Diamonds

 

 

1336380635RD9213396-300x216

 

 

 

 

 

 

Nadat u bij AmsterdamCanalPainting de schilderworkshop heeft afgerond, vertrekt u naar Gassan Diamonds waar u een rondleiding krijgt met als afsluiting een Champagne & Diamond Surprise cocktail. Bij de diamantslijperij van Gassan Diamonds komt de traditie van diamantslijpen tot leven. U leert alles over de briljante techniek van dit traditionele ambacht en ontdekt het productieproces in al zijn facetten. Ook krijgt u natuurlijk unieke diamanten te zien en volgt er een korte presentatie van de juwelenlijn Choices by DL waarvan de juwelen een echte must have zijn voor elke vrouw (www.choicesbydl.com).

 

AmsterdamCanalPainting is in staat maatwerk te leveren en naar uw wensen een langere of een kortere workshop aan te bieden. Ook bieden wij op verzoek high-end (schilder)workshops aan. Voor meer informatie, reserveringen en op welke dagen de schilderworkshops en rondleidingen worden gegeven, kunt u contact met ons op te nemen via het contactformulier.